Ja s'ha retirat tota la malla metÓlĚlica que retenia a les aus, i continuen els treballs per adequar un quiosc
Comencen les obres al quiosc de la Glorieta
Escrit per Lirios Silvestre
0 opinions 0 opinions   imprimir  enviar a un amic   disminuir la grandÓria de la lletra augmentar la grandÓria de la lletra  

El gabial per a aus de la Glorieta ha començat la seua transformació en quiosc. És una de les apostes del govern municipal per dinamitzar aquest parc, i oferir un lloc on les famílies puguen prendre alguna cosa mentre els xiquets juguen en el nou parc temàtic del Tirisiti. Des del consistori expliquen que el nou quiosc "està dissenyat perquè ocupe el mateix espai i mantenint l'estructura actual, posant en valor el valor modernista d'aquest element. El gabial ha deixat d'utilitzar-se per a albergar pardals, ja que els actes vandàlics contra els mateixos i la infraestructura en concret no era el més adient. L'element del gabial és un símbol tradicional de la Glorieta i es vol mantindre però adequant-lo a les necessitats dels ciutadans del segle XXI". L'Ajuntament ha demanat una subvenció a l'Agència Valenciana de Turisme per ajudar amb el cost de les obres, pressupostades en vora 50.000 euros.

 

  imprimir   mostrar en pdf mostrar en pdf   enviar a un amic enviar a un amic   0 vots  
favorits  facebook  twitter  del.icio.us  digg it!  meneame
Opinions (0)envia la teva opiniˇ envia la teva opiniˇ
ARA IMATGE
ARAMULTIM╚DIA, dijous 13 de juliol de 2017
Ja s'ha retirat tota la malla metÓlĚlica que retenia a les aus, i continuen els treballs per adequar un quiosc
Comencen les obres al quiosc de la Glorieta
Lirios Silvestre - 13/07/2017
Obres per a convertir el gabial de la Glorieta en un quiosc
El gabial per a aus de la Glorieta ha comenšat la seua transformaciˇ en quiosc. ╔s una de les apostes del govern municipal per dinamitzar aquest parc, i oferir un lloc on les famÝlies puguen prendre alguna cosa mentre els xiquets juguen en el nou parc temÓtic del Tirisiti. Des del consistori expliquen que el nou quiosc "estÓ dissenyat perquŔ ocupe el mateix espai i mantenint l'estructura actual, posant en valor el valor modernista d'aquest element. El gabial ha deixat d'utilitzar-se per a albergar pardals, ja que els actes vandÓlics contra els mateixos i la infraestructura en concret no era el mÚs adient. L'element del gabial Ús un sÝmbol tradicional de la Glorieta i es vol mantindre per˛ adequant-lo a les necessitats dels ciutadans del segle XXI". L'Ajuntament ha demanat una subvenciˇ a l'AgŔncia Valenciana de Turisme per ajudar amb el cost de les obres, pressupostades en vora 50.000 euros. á
@ARAMULTIM╚DIA - TelŔfon: 667671113
Correu electr˛nic: info@aramultimedia.com