El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

1.200 euros aconseguits des d'Alcoi per a la investigació contra el càncer

Silvia Soler lliura a Maria Teresa Alberola, presidenta d'AECC, el xec simbòlic amb els 1.200 euros

La boutique de Silvia Soler ha venut 200 bosses de tela amb un disseny únic, i tot l'arreplegat, 1.200 euros, ho ha donat a l'Associació Espanyola Contra el Càncer perquè es destine a investigació. 

La iniciativa particular de l'empresària Silvia Soler ha aconseguit arreplegar fins a 1.200 euros que aniran destinats a investigació contra el càncer. I és que s'han posat a la venda un total de 200 bosses de tela amb un disseny únic de Silvia Soler, i a un preu de 8 euros, i tot el recaptat s'ha donat a l'Associació Espanyola Contra el Càncer. 

La iniciativa es va posar en marxa a finals del passat mes de novembre, i en tan sols dos mesos s'han esgotat totes les bosses. No sols han sigut clients de la tenda, al carrer Sant Nicolau, els que han col·laborat, sinó que també clients de tota Espanya que segueixen Silvia Soler per xarxes s'han interessat per participar, i s'han enviat bosses fins a llocs com Madrid o Pontevedra. 

Silvia Soler ha fet entrega del xec simbòlic dels 1.200 euros a la presidenta d'AECC en Alcoi, Maria Teresa Alberola, qui s'ha mostrat molta satisfacció per aquesta ajuda i col·laboració.