El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

10 anys de futbol femení a Muro

El club Atlètic Muro celebra el seu dècim aniversari. Gràcies a un grup de pares i mares de xiquetes va sorgir aquest equip, que amb el pas del temps s'ha convertit en un gran club que compta amb escola per a formar als xiquets i xiquetes no sols com a futbolistes, també com a persones.

El Club Atlètic Muro està d'aniversari, i és que, enguany celebren 10 anys des de que un grup de mares i pares de xiquetes van decidir crear un equip femení, perquè elles, també tingueren l'oportunitat de gaudir i competir en un esport que és majoritàriament masculí. 

Amb el pas del temps el club ha anat creixent i ara compta amb diferents categories i amb una escola en la qual formen tant a xiquets com a xiquetes en un ambient d'igualtat, no sols perquè siguen bons esportistes, també inculquen valors per a ser millors persones. 

Per a celebrar-ho, l'Atlètic Muro, està preparant una gala en la qual estrenaran el nou himne i hauran altres sorpreses que encara no es poden desvelar. Serà el 28 de juny en l'hotel Vila de Muro.

En ARAMULTIMÈDIA hem visitat a l'equip i hem parlat en alguns dels protagonistes d'aquesta història.