El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

10 projectes empresarials participen en la 4a edició d'Activa Àgora

Sessió de treball d'aquesta 4a edició

Els seleccionats utilitzaran una sèrie d'eines durant el procés com són CANVAS, Diagnòstic del sector, DAFO, Mapa d'empatia i els Cinc perquès per a formar-se i emprendre el seu model empresarial. Al final del projecte, un tribunal determinarà el projecte guanyador. 

El programa d'assessorament Activa Àgora ha iniciat la seua quarta convocatòria després d'haver seleccionat els 10 projectes empresarials que participaran en la iniciativa. La selecció s'ha fet a partir dels 17 projectes presentats, principalment procedents d'Alcoi, però també de Muro, Cocentaina o Ibi.

Els projectes presentats abasten sectors com el disseny de producte, e-commerce, elaboració de cervesa artesanal, organització d'esdeveniments i projectes o fabricació de productes biodegradables. Els participants passaran per un procés d'acceleració que agrupa la realització de tallers formatius, tutories grupals, tutories individuals i una activitat final de presentació de projectes i networking. A més, el programa permet als seleccionats fer ús de l'espai Àgora Coworking durant el període de durada del programa.

Alberto Belda, regidor d'Empresa, destaca la capacitat d'atracció comarcal del projecte: “Les tres edicions ja realitzades d'Activa Àgora demostren la consolidació d'aquest programa, que amb l'ajuda del CEEI, i ara, amb FEDAC, ens permet seleccionar diferents projectes de negoci. En aquesta edició, comptem ja amb emprenedors de poblacions veïnes el que demostra, d'una part, l'èxit de la iniciativa i, d'una altra, la capacitat d'atracció econòmica que torna a tindre la ciutat”.