El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

101 anys del naixement de Joan Valls i encara continua viu

Emotiu homenatge a la Placeta El Fossar

Han sonat, entre d'altres, 'La Muxeranga' i 'El cant dels ocells' amb el tabal de Lluís Torró i la dolçaina d'Hiroshi Fuji. Les activitats s'han completat amb una ofrena floral, recitacions de poemes de l'autor alcoià i amb l'actuació de la Coral Polifònica Alcoiana i d'alguns cantautors com Sofia Moltó, Josep Maria Gadea o Juan Mateo

1 de maig a Alcoi és sinònim de reivindicació sindical i també del record al poeta Joan Valls. La Placeta El Fossar ha tornat a estar plena de gent i de cultura per tal de recordar els 101 anys del naixement de Valls, el primer del seu segon centenari.

Acompanyant a familiars i amics del poeta, han estat distints músics i amants de la cultura. Han sonat, entre d'altres, 'La Muxeranga' i 'El cant dels ocells' amb el tabal de Lluís Torró i la dolçaina d'Hiroshi Fuji. Les activitats s'han completat amb una ofrena floral, recitacions de poemes de l'autor alcoià i amb l'actuació de la Coral Polifònica Alcoiana i d'alguns cantautors com Sofia Moltó, Josep Maria Gadea o Juan Mateo.