El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

11 noves empreses creades amb els programes d'Àgora

Sala Àgora.

2019 ha vist nàixer en Alcoi 11 empreses com a resultat dels programes realitzats a l'espai Àgora: 'Àgora Emprenedors' i 'Activa Àgora'. D'aquestes empreses, 6 estan relacionades amb el sector de les noves tecnologies, una està relacionada amb la fabricació de productes de fusta i les altres tres, amb l'atenció de persones, disseny i organització d'activitats.

El regidor d'Ocupació i Empresa, Alberto Belda, explica el següent: "Més del 50% de les empreses estan relacionades amb les TIC (tecnologies de la Informació i la Comunicació), fet que reforça l'estratègia que tenim des del govern per a apostar per la innovació i la tecnologia. Alcoi ha sigut la primera ciutat de la Comunitat Valenciana en signar el conveni per a ser seu del Districte Digital i estem treballant en la posada marxa del parc tecnològic de Rodes".

Des del departament, més enllà de la creació d'aquestes empreses, també es destaca que el pas d'alguns del total de 76 emprenedors per l'Àgora durant 2019 també ha suposat, a banda de les empreses creades, que alguns hagen tramitat la seua alta d'autònom o hagen aconseguit entrar en el mercat laboral a través de la contractació per part d'alguna empresa.