El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

12.000 persones desfilant i milers de 'mirons'. S'esperen unes Entrades de les més multitudinàries a Alcoi

La 'Bandeja' / AM
L'Ajuntament ha ampliat aparcaments i ha habilitat autobusos - llançadora

És complicat preveure molta gent estarà a Alcoi, però l'Ajuntament ja prepara un 'comboi' d'autobusos - llançadora per tal de facilitar el transport a tothom. El que ja es té més o menys comptabilitzat és el nombre de persones que participaran en les desfilades de matí i vesprada. Segons ha confirmat el regidor de Festes, Raül Llopis, a ARAMULTIMÈDIA, participaran unes 12.000 persones en el dia de les Entrades

L'Entrada de Moros i Cristians d'Alcoi és l'acte més seguit de tota la Trilogia Festera. Encara ho serà més a 2018, perqué cau en diumenge i s'espera gran afluència de turistes nacionals i estrangers. És complicat preveure molta gent estarà a Alcoi, però l'Ajuntament ja prepara un 'comboi' d'autobusos - llançadora per tal de facilitar el transport a tothom.

El que ja es té més o menys comptabilitzats és el nombre de persones que participaran en les desfilades de matí i vesprada. Segons ha confirmat el regidor de Festes, Raül Llopis, a ARAMULTIMÈDIA, participaran unes 12.000 persones en el dia de les Entrades.

Per tal de facilitar un any més la mobilitat de tots aquells que visiten Alcoi durant les festes de Moros i Cristians, l’Ajuntament habilitarà per al dia 22 d’abril dues línies d’autobús llançadora que permetran connectar les entrades nord i sud de la ciutat amb el barri del Viaducte. La freqüència dels trajectes d’ambdues línies serà de 30 minuts i el servei estarà disponible entre les 8 h i les 23.30 h. També s’incrementarà el nombre de places d’aparcament en les àrees pròximes a tots dos accessos.

El preu del bitllet serà de 0,50 € per a tots els usuaris a excepció de xiquets i xiquetes fins a 4 anys i pensionistes, per als quals el viatge serà gratuït. Quant a les autocaravanes que arriben a la ciutat s’habilitaran àrees per al seu estacionament en els voltants del camp municipal del Collao.

El regidor de Mobilitat, Jordi Martínez, recorda que "el servei s’ha anat millorant per tal d’adaptar-se a les necessitats de la gent que visita Alcoi, així com també per evitar els indesitjables embussos que se solien produir altres anys".