El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

12.664 euros per a Creu Roja Respon gràcies a la I Cursa Solidària a casa Unión Alcoyana

Finalment, l'esdeveniment va aconseguir els 1.115 inscrits

Des de casa també podem ajudar a parar el virus, i Unión Alcoyana Seguros ho ha aconseguit. Han recaptat 12.664 euros per a Creu Roja Respon gràcies a la col·laboració de moltes entitats. Ha hagut 1.115 inscrits.

La 'I Cursa Solidària a casa Unión Alcoyana' ha sigut organitzada juntament amb el Club d'Atletisme Alcoi, membres de l'equip organitzador del Trail Solidari Alcoi, l'equip de la Mitja Marató Unión Alcoyana Seguros i la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcoi. A més, la iniciativa va comptar amb la col·laboració de Mychip, així com d'una quarantena d'entitats, principalment esportives, i esportistes individuals d'Alcoi i comarca.

La prova va animar als participants, de manera individual o en família, a practicar esport lliure des de casa, durant 1 hora. Un recorregut que inevitablement es va limitar als metres de cada casa, dividits en habitacions; amb eixida/meta des del menjador o la cuina.

Les inscripcions eren voluntàries a partir d'1 € i, l'objectiu, aconseguir el major nombre d'inscripcions que es transformarien en donacions per a Creu Roja. Finalment, l'esdeveniment va aconseguir els 1.115 inscrits, que van poder seguir el directe que es va retransmetre simultàniament en Instagram, Facebook i Youtube.

L'esdeveniment va animar a l'audiència gràcies a la combinació d'esport, música, entrevistes i molt bon humor. La cursa solidària a casa va ser clausurada per Enrique Jorge Rico, Conseller d'Unión Alcoyana.

A més, es van repartir un total de 162 premis, aportats voluntàriament per gran part dels col·laboradors. Més de 40 entitats, majoritàriament esportives, van col·laborar desinteressadament en la difusió de l'esdeveniment, a través de les xarxes socials, Whatsapp i vídeos, on els protagonistes van ser ells mateixos, animant a tothom a inscriure's en la cursa.

La cursa va concloure al voltant de les 11h amb una recaptació de 6.216€. Després de conéixer la xifra, Unión Alcoyana va aportar la mateixa quantitat, que sumat a la resta de donacions que es van continuar realitzant a través de la plataforma de gestió d'inscripcions Mychip, fins a les 23.59 h del mateix dia 3 de maig, van aconseguir la xifra total de 12.664€, diners que han sigut transferits íntegrament al pla Creu Roja Respon.