El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

12 candidats es presenten a la nova junta directiva de la Protectora d'Animals i Plantes d'Alcoi

Candidats a la nova junta directiva de la protectora d'animals i plantes
Els socis podran votar entre les diferents candidatures el pròxim 22 de maig a l'Àgora

Maite Abad, Amparo Ballester, Jessica Mataix, Dani Francés, Paco Alcaráz, Sonia Sánchez, Daniel Perez, Estefanía Eckhardt, Tere Abad, Silvia Castillo, Basi Garijo, i Mayte Sirera. Són els noms dels 12 candidats per als 8 càrrecs de la nova Junta Directiva.

La societat Protectora d'Animals i Plantes d'Alcoi ha tancat ja el termini de presentació de candidatures i informa que han sigut 12 persones les que s'han presentat. Entre tots han de cobrir un total de 8 llocs: president, vicepresident, secretari, tresorer i 4 vocals. Cal recordar que el procés ha vingut després de la mort de qui fora el president de la protectora, Gonzalo Gisbert.

En la imatge de la dreta es pot vore la imatge de tots els candidats, que són Maite Abad, Amparo Ballester, Jessica Mataix, Dani Francés, Paco Alcaráz, Sonia Sánchez, Daniel Perez, Estefanía Eckhardt, Tere Abad, Silvia Castillo, Basi Garijo, i Mayte Sirera.

Les votacions seran el pròxim 22 de maig, a les 19,30 hores, a l'Àgora d'Alcoi. Des de la protectora animen a l'assistència, "ja que el vot de tots els socis és decisiu per al futur de la SPAPA".