El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

12 tones de brossa arreplegades en el segon repte de neteja de Compromís

Màrius Ivorra, alcaldable: "La ciutadania ha de passar a l'acció i implicar-se amb el seu entorn". Ivorra lamenta que cap partit haja participat malgrat estar convidats, excepte l'exregidor de Ciutadans, José Miguel Antolí. 

Compromís Alcoi ha decidit fer una campanya amb actes que tinguen una conseqüència real. I donat l'èxit del primer repte de neteja fa un mes, quan arreplegaren 9 tones de brossa al llit del riu, han decidit tornar a fer un segon repte obert a tots els veïns. Perquè, com explica Màrius Ivorra, candidat a l'alcaldia, no es tracta "només d'arreplegar els residus, sinó també de conscienciar la ciutadania de la responsabilitat que cada persona té en la protecció de l'entorn".

La cita va ser diumenge 12 de maig i participaren el candidat Màrius Ivorra, diversos membres de la candidatura, i també molts voluntaris que se sumaren a l'acció mediambiental. Ivorra lamenta la falta de civisme perquè han trobat al riu molta brossa, "barbaritats de coses de tota mena. Hem trobat absolutament de tot". I també agraeix la implicació dels voluntaris, "el Bé col·lectiu comença per la implicació personal. És responsabilitat de tots i totes treballar pel seu poble i pel futur dels seus fills i filles. Gràcies als participants en les dues sessions, i especialment a José Miguel Antolí, exregidor de Ciutadans que ha decidit unir-se a la causa mediambiental. Llàstima que la resta de partits, malgrat la invitació pública que els vaig realitzar, no es dignaren a vindre".