El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

120.000 € per a millorar el polígon Cotes Altes

Nova rotonda al polígon Cotes Altes.

Alcoi ha invertit en 2019 un total de 120.000 € per a millorar les prestacions del polígon Cotes Altes. Les actuacions inclouen la construcció d’una rotonda entre els carrers filà Judios, filà Aragonesos i Camí de Talecons; la millora del carril bici; i la instal·lació de monitors per a càmeres de seguretat.

Les millores es troben dins del programa 'Millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons de la Comunitat Valenciana', i suposen una inversió global en les cinc àrees industrials de la ciutat de més d'1.400.000 , 560.000 € dels quals estan subvencionats per l'IVACE.

El regidor d'Empresa i Ocupació, Alberto Belda, explica que "les millores s'han centrat en la construcció de la rotonda entre Camí de Talecons, carrer Filà Aragonesos i Filà Judios, i la millora del carril bici, que com enllaça amb l'eix de ciclistes i vianants, donarà moltes possibilitats a les persones del polígon de traslladar-se en bicicleta". Belda destaca que "aquestes noves millores vénen a consolidar les realitzades en 2017 donant continuïtat a les inversions que realitzem en àrees industrials".

El regidor Alberto Belda (dreta) durant una visita al polígon.