El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

1330 festers participen en el Trofeu Filaes

Les filaes alcoianes competiran en diferents esports durant els dies 19 i 20 d’abril.

Com cada any, dos dies abans de la Gloria, un gran nombre de festers de totes les filaes participen en el tradicional Trofeu Filaes. Futbol sala, bàsquet, tenis taula, futbol, pàdel, raspall, cross, crossfit, petanca i aquest any com a novetat, ciclisme BTT.

Tant els més menuts de les filaes, com els festers més veterans participen en aquesta competició esportiva festera, enguany s’han apuntat un total de 1330 festers. A més, també es reuneixen a les diferents instal·lacions on se celebren els diferents esports, a gran quantitat de gent com a espectadors, que també volen participar d’aquest ambient festiu.

Aquest torneu començarà el divendres 19 d’abril i finalitzarà a la vesprada del dissabte 20 d’abril amb les diferents finals.

Tots aquests esports es realitzaran en diferents ubicacions. Al Poliesportiu Francisco Laporta es jugaran totes les modalitats de futbol, tenis taula, petanca, cross, i les finals de pàdel i bàsquet. Al pavelló del col·legi Sant Vicent Paul, es jugaran els partits fins a la semifinal de bàsquet, i a les instal·lacions d’Urban Padesport els de pàdel també fins a la fase de semifinals, que ja es jugaran al poliesportiu. El raspall es realitzarà al carrer Sant Jaume, el crossfit a les instal·lacions Crossfit Alcoi al carrer Tibi, i la competició que s’estrena aquest any, ciclisme BTT començarà des del carrer Filà Navarros.