El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

140 anys de la Union Alcoyana Seguros

140 aniversari de la Unión Alcoyana
L'empresa alcoiana, referent en el sector, celebra el seu aniversari amb una trobada amb entitats, col·laboradors i clients

L'empresa va nàixer el 25 de juliol de 1877, i des d'aleshores s'ha mantingut, amb el mateix nom, convertint-se en el referent en la Comunitat Valenciana, i una de les empreses asseguradores més antigues de tota Espanya. De fet, és una de les 41 empreses espanyoles encara en actiu que es constituïren en el segle 19.

El 25 de juliol de 1877 naixia Unión Alcoyana, Societat Anònima de Segurs. El seu primer objectiu era assegurar incendis involuntaris en finques rústiques i urbanes, edificis industrials i comerços amb maquinària i gènere. Un caràcter marcadament industrial, que anava de la mà del creixement alcoià. És una de les primeres companyies de segurs constituïdes a tota Espanya, i actualment la més antiga del mercat que manté el mateix nom. De fet, és una de les 41 empreses que hi ha a tota Espanya i que van nàixer al segle 19. A més a més és, sense dubte, el referent en el sector en tota la Comunitat Valenciana. Ara compleixen 140 anys treballant en el ram de la no vida, i amb una cultura empresarial que, tal qual expliquen des de la Union Alcoyana, es basa en quatre principis: vocació de servei, dedicació, proximitat i adaptació al canvi. Felicitats a la Unión alcoyana Seguros i per molts anys!