El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

15.500 euros per millorar el pati del Tapis de Cocentaina

Pati del Tapis / Ajuntament de Cocentaina

Segons Mireia Estepa, “hem de tindre en compte que aquesta situació de pandèmia les activitats en localitzacions obertes són més segures per previndre els contagis de COVID-19”.

Les millores que s’han realitzat són la col·locació d’un tendal i un armari. La regidoria de Benestar Social de Cocentaina ha invertit 15.500 euros per tal de millorar el pati. Amb les accions, el pati podrà també utilitzar-se en hivern. Mireia Estepa, alcaldessa de Cocentaina, destaca que “hem de tindre en compte que aquesta situació de pandèmia les activitats en localitzacions obertes són més segures per previndre els contagis de COVID-19”.

La necessitat d’aquesta millora ve motivada per fer un ús més freqüent d’un espai que s’ha convertit en un important nucli de trobada per a les persones que acudixen al taller i per a la realització d’algunes de les activitats que preparen les dues educadores socials d’aquest recurs.

Aquesta és una de les inversions que s’han fet al departament de Benestar Social i que prové del romanent positiu de l’Ajuntament de Cocentaina i “va en la línia del govern de mantenir, millorar i crear nous espais per a la socialització de les persones”, en paraules d'Estepa.