El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

15 anys més per al centre Solroja

Vídeo de la firma del conveni entre l'Associació d'Alzheimer i la Fundació Mariola la Asunción.

L'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer i la Fundació Mariola la Asunción han signat el conveni perquè l'edifici del preventori continue sent centre de respir durant 15 anys més.

En un entorn idíl·lic i amb unes vistes meravelloses al Preventori, el centre de respir Solroja atén 17 majors amb problemes com l'Alzheimer. Fan aquesta funció des de fa més de 20 anys, quan es va signar el primer acord entre la Fundació Mariola la Asunción, propietària de l'edifici; i l'associació de familiars d'Alzheimer d'Alcoi, que gestiona el centre.

I ara s'ha renovat el conveni per 15 anys més, per tal de seguir atenent a aquestes persones. En el vídeo, Lirios Aracil de l'associació d'Alzheimer, i José María Payá, president de la Fundació Mariola, expliquen com és d'important el treball que es fa a Solroja, i agraeixen que es mantinga el patrimoni aconseguit per Don Cirilo.

Solroja té capacitat per a 18 usuaris, tot i que pel coronavirus s'ha reduït a 17. Compta amb 24 treballadors per atendre els 17 majors.