El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

150 persones participen en la ruta entre Cervantes i el Racó de Sant Bonaventura

Hi ha una nova cita el 17 de febrer, en aquest cas amb un guia que ajude a interpretar l'entorn. Les places són limitades i cal inscripció prèvia. 

L'Ajuntament ha destinat 48.000 euros a l'adequació de tot el sender.

Més d'un centenar de persones han participat en la ruta, convocada pel consistori alcoià, per a conéixer l'adequació que s'ha fet de tot el sender pel riu Riquer fins al Racó de Sant Bonaventura. En total s'han destinat 48.000 euros a habilitar i netejar el camí, ampliar alguns trams o instal·lar baranes de fusta. A més del passeig per l'entorn natural de la ciutat, els assistents també han participat en un esmorzar popular i el sorteig de plànols i guies de la zona. La regidoria de Medi Ambient proposa una segona ruta per aquesta senda per al pròxim 17 de febrer, però en aquest cas amb un guia que ajude a interpretar l'entorn. Les places per a aquesta segona ruta són limitades, i cal inscripció prèvia al telèfon 96 553 71 27 o a l'adreça electrònica medi_ambient@alcoi.org. 


I les activitats que proposa Medi Ambient per aquest mes de febrer no acaben ací. El pròxim dia 23 hi haurà un taller de planes medicinals impartit per Tono Belda. Serà a l'Àgora i està obert a tot el món sense necessitat d'inscripció prèvia.