El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

1600 participants en una Mitjà Marató Unión Alcoyana de rècord

Ha sigut l'edició amb més inscrits de tota la història

És d'edició amb més inscrits de tota la història. Els organitzadors estan molt contents de la gran acceptació d'aquesta cursa ja consolidada.

Ja s'ha celebrat la Mitja Marató Unión Alcoyana i el Quart de marató. Altra de les novetats és que la micro marató (prova infantil) també s'ha celebrat aquest 16 de desembre, hora i mitja abans de la prova absoluta. També hi han hagut prova de relleus i per a caminants. Anirem actualitzant resultats.

En categoria masculina, Octavio Sanchis ha guanyat la Mitjà Marató, mentre que Khalifa Zarhnoun ha guanyat el quart de marató. En categoria femenina, la primera en fer el quart de marató ha sigut Lorena Rodríguez, mentre que la primera dona a completar els 21 quilòmentres ha sigut Neus Mas. Totes les dades estan oferides per mychip, plataforma encarregada de cronometrar la cursa.


Els corredors en cap moment han estat a soles, ja que hi ha hagut vora 1.000 animadors repartits en 15 punts. En el moment de començar la prova no hi ha hagut cap incident d'importància, segons els organitzadors.


ARAMULTIMÈDIA ofereix els primers minuts de cursa en vídeo i la valoració de David Miró, director tècnic d'aquesta prova, que ja s'ha convertit en un clàssic. Si has corregut la prova, de segur que apareixes al vídeo.