El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

170 figurants participen en el set de ‘Dime quién soy’, la sèrie que es roda en Alcoi

Instantània del rodatge de la sèrie

‘Dime quién soy’ està basada en el llibre de Julia Navarro, protagonitzada per Irene Escolar i dirigida per Eduard Cortés.

La sèrie constarà de 9 episodis de 50 minuts i arribarà a Movistar+ en 2020.

El rodatge de la nova sèrie de Movistar+, 'Dime quién soy', està prenent aquests dies diferents emplaçaments del Centre d'Alcoi. En total són 170 els figurants que participen aquesta setmana en el rodatge de la sèrie, que s'està duent a terme tant a Alcoi com a Alacant.

La Parròquia de Sant Maure i Sant Francesc, la plaça de Dins, l'avinguda del País Valencià, el Carrer Sant Josep, el Carrer Joan Cantó i el Circulo Industrial, són les localitzacions escollides en Alcoi per a dur a terme el rodatge. Als 170 figurant locals se sumen els actors protagonistes que aquests dies s'estan deixant veure per Alcoi, com ara Irene Escolar, protagonista de la sèrie, així com Pierre Kiwitt, Lukas Steltner, Jochen Hägele, James Giblin i Vangelis Mourikis.

'Dime quién soy' és un viatge a través del segle XX i els seus fets històrics més rellevants a través de la vida d'Amelia Garayoa, una dona que va trencar amb les convencions socials per a abraçar una vida plena d'aventures en diferents ciutats de tot el món. La sèrie constarà de 9 episodis de 50 minuts i arribarà a Movistar+ en 2020.