El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

172 estudiants ajuden AITEX a aplicar l’economia circular al tèxtil

Algunes de les premiades / AITEX

Han participat estudiants d’Onil, Picanya, Aldaia, Castelló, València, Alcoi, Ontinyent, Bocairent i Crevillent.

Com aplicaries l’Economia Circular en el tèxtil? Sota a aquesta pregunta, 172 estudiants valencians han participat en la 3ª edició del Repte AITEX 2021. Han participat centres educatius de Castelló, València i Alacant amb idees molt innovadores.

AITEX ha demanat als estudiants que proposaren nous productes o funcionalitats en productes tèxtils per ajudar a protegir el medi ambient. Concretament han participat estudiants d’Onil, Picanya, Aldaia, Castelló, València, Alcoi, Ontinyent, Bocairent i Crevillent. S’han atorgat més de 15.000 euros en productes tecnològics com a premi. El podi ha estat format per instituts d’Aldaia, Bocairent i València.

Premiats

En huitena posició l'equip núm. 1005 de l'IES Enric Valor de València amb el Projecte “Misarán”. Els guanyadors són: Raquel Catalan Muñoz, Sandra Bañuls Pérez, Miriam Agarra Martinez i Flavia Andrea Coronado Mamany. Cada integrant de l'equip ha rebut uns AIRPODS.

En setena posició l'equip núm. 1011 del Col•legi Arnauda amb el Projecte “Politex”. Els guanyadors són Arnau Picher Frances, Jonathan Martinez Rico, David Paredes Franco i Miguel Vidal Barber. Cada integrant de l'equip ha rebut uns AIRPODS.

En sisena posició l'equip núm. 1001 de l'IES Andreu Sempere. Els guanyadors són Irene de la Salut,  Alba Grau, Maria Pastor Pinillos, Iris Richarte Alcaraz i María Rodriguez Ruiz. Cada integrant de l'equip ha rebut uns AIRPODS.

En cinquena posició l'equip núm. 1026 de l'IES Bocairent amb el Projecte “Escarpins Reciclats”. Els guanyadors són Alejandro Molares Solbes, Joan Pardo Port, Marc Terol Belda i Sergio Molina Campos. Cada integrant de l'equip ha rebut uns AIRPODS.

En quarta posició l'equip núm. 1043 de l'IES Salvador Gadea d'Aldaia amb el Projecte “Ecobag”. Els guanyadors són Juan Pablo Rivera Guerra, Cristian Velez Salazar, Amir Keyhani Ahmadi i Pablo Corcoles Garrido. Cada integrant de l'equip ha rebut uns AIRPODS.

En tercer premi és per a l'equip: 1004 de l'IES Enric Valor de València amb el Projecte “ECOTARPS”. Cadascun dels integrants de l'equip ha rebut un Iphone SE i un Macbook Air per al centre. Els guanyadors són: Manuel Dasi Delgado, Marc Riera Moreno, Mario Pardo Falcó i Sergio Muñoz Lacort.

El segon premi és per a l'equip núm. 1025 de l'IES Bocairent amb el Projecte “Borses i carteres a partir de llenços”. Cadascun dels integrants de l'equip ha rebut un Iphone SE i un Macbook Air de 13 polzades per al centre. Els guanyadors són: Elena Navarro Pascual, Emma Tecles Frances, Laura Castello Sempere i Sandra Tormo Bernabeu.

El primer premi és per a l'equip núm. 1044 de l'IES Salvador Gadea d'Aldaia amb el Projecte “Bikebag”. Cadascun dels integrants de l'equip ha rebut un Iphone 12 i un Macbook Air per al centre. Els guanyadors són: Andrés Paños Perez, Hugo Barreña Jareño, Guillermo Caparros Sanchez i Eva Morneo Grau.