El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

18 obres 'optimistes' d'Aaron Duval a Fundació Mutua Levante

L'exposició es pot veure fins el 21 de febrer

Fundació Mutua Levante comença l'any amb una nova proposta. A la seua Sala d'Exposicions, ubicada a la Plaça d'Espanya d'Alcoi, Aaron Duval presenta "El Globo Rosa. Oda al optimismo". ARAMULTIMÈDIA ha estat a la inauguració i ofereix aquest vídeo amb declaracions d'Aaron Duval i Pep Jordà, de Fundació Mutua Levante.

Aaron Duval destaca que en les 18 obres "tothom pot veure's representat". És natural d'Almansa però ha passat gran part de la seua vida a Alcoi. Ací és la primera vegada que exposa de forma individual.
 

La mostra


El marc expositiu intenta enaltir la capacitat que tenim les persones per a trobar el costat positiu a tot. Malgrat no viure la millor de les situacions a nivell social, econòmic, laboral o polític, no ens rendim, trobem forces per a ser feliços i gaudir bé siga d'una celebració, un aniversari, un viatge, una festa de disfresses, assistir a un concert, dur a terme un projecte propi, etc. Quan això ocorre ens abstraiem per un moment de la nostra situació per a gaudir de cada parcel·la que siga digna del nostre interés tal com ho faria un xiquet.