El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

19 conductors sancionats a Alcoi en un dia per no tindre ITV, cinturó, segur o el carnet en condicions

Part de la policia local per al 16 de gener a Alcoi. Imatge d'arxiu
En aquests dimarts 16 de gener Alcoi ha patit quatre accidents de trànsit, un amb ferits. També s'ha acudit a sufocar un foc i evitar que caigueren pedres d'una façana

En tan sols un dia, Alcoi ha viscut 4 accidents de trànsit, un d'ells amb ferits per un atropellament. Però a més, en els controls que ha fet la policia local al llarg del mateix dia, dimarts 16 de gener, s'han sancionat un total de 19 conductors per no tindre la documentació en regla o no portar el cinturó.

La policia local d'Alcoi continua amb els controls de documentació dins de la ciutat. Aquest 16 de gener a la plaça d'Espanya on en poc més d'una hora han sancionat fins a 18 vehicles: 10 per no tindre la ITV, altres 6 perquè el conductor anava sense cinturó i 2 més per no tindre segur. El control va tindre lloc a primera hora de la vesprada, a partir de les 15,20 hores. També es van fer més controls, ja de nit i de matinada, a l'Alameda, tot i que en aquest cas no hi ha registre de sancionats. També de matí es feren controls en l'avinguda Joan Gil Albert i l'avinguda d'Elx, amb 1 sancionat per tindre el carnet caducat.

El part de la policia local d'aquest dimarts 16 de gener també inclou diverses actuacions de la policia local, com atendre el despreniment de part d'una façana al carrer de València, i del qual s'han fet càrrec els propietaris. També han anat amb els bombers fins a un incendi a la partida de Barxell, originat per unes llums.

També hagueren d'activar el protocol per una persona desapareguda que, afortunadament es va localitzar al cap de sis hores de l'avís en els voltants del Decathlon.

En aquest dimarts, tan sols en un dia, també s'han registrat 4 accidents de trànsit, un d'ells amb ferits per ser un atropellament.