El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

1918: recreació de la vida burgesa a Alcoi en temps de pandèmia

El G.R. Alcoi Modernista ens ofereix un curtmetratge rodat a Alcoi i que recrea una xicoteta festa en una casa de l'alta burgesia en plena pandèmia de la grip espanyola. L'estrena ha sigut aquest divendres 25 de juny a l'IVAM CADA d'Alcoi, i ara pots vore-ho ací. 

El curtmetratge s'ha rodat en la Casa Laporta, al carrer Bisbe Orberà. Allí, el Grup de Recreació Alcoi Modernista ens porta de viatge a 1918, quan es pateix la pandèmia de grip espanyola, a una casa de l'alta burgesia alcoiana on es prepara i celebra una xicoteta festa. Així, coneixerem als habitants de la casa, el treball de tot el servici per a preparar i servir en la festa, i el ball final. 

En el rodatge d'aquest curtmetratge col·laboren Casa Timoteo, Universo Vintage, Unión Alcoyana Seguros. Destacar la implicació del grup de música Orchestalia, que sota la direcció de Gori Casasermpere i Rafael Ferrandiz, interpreten la música en directe. 

La presentació del curtmetratge, i projecció especial, ha sigut el divendres 25 de juny a l'IVAM CADA d'Alcoi, i ara espotvore per les diferents xarxes socials o ací mateix.