El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

2.000 ulleres arreplegades a Alcoi per als refugiats en camps del Líban

Ha sigut el resultat de la campanya organitzada pel Departament de Salut Pública de la Universitat d'Alacant i Guanyar Alcoi

Serviran per a ajudar a la Universitat d'Alacant en el seu projecte de promoció de Salut Visual entre els refugiats al Líban. Des de Guanyar Alcoi, un dels organitzadors, agraeixen la solidaritat dels alcoians en aquesta campanya.

Al llarg del passat mes de desembre es va realitzar a Alcoi una campanya solidària per tal d'arreplegar material òptic que enviar als camps de refugiats del Líban. I l'experiència ha sigut tot un èxit. Segons expliquen des de Guanyar Alcoi, un dels organitzadors de la campanya juntament amb el Departament de Salut Pública de la Universitat d'Alacant, s'han arreplegat fins a 2.000 ulleres.

En el vídeo d'ací a la dreta, de la Universitat d'Alacant, es pot vore quina és la faena que es fa al Líban i com ha ajudat el material òptic que prové d'Alcoi. La regidora de Guanyar Alcoi, Naiara Davó diu que "estem molt contents de veure que aquesta campanya ha sigut útil i exitosa i gràcies a totes les persones que han col·laborat aportant ulleres, les persones refugiades del Líban poden augmentar la seua salut visual". Davó agraeix també la participació dels alcoians i remarca "la solidaritat que demostra la societat alcoiana cada vegada que hem organitzat una campanya solidària".