El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

2 contagis i cap mort en la jornada d'ahir a les comarques

Són cinc dies consecutius sense morts, tot i que sabem que demà trencarem la tendència per la mort hui d'una TCAE a l'Hospital d'Alcoi. 

L'actualització de dades referents a la jornada d'ahir, 11 de maig, suma tan sols 2 nous casos positius. En els últims 7 dies han sigut 26 els nous casos positius al departament d'Alcoi. És bona xifra comparada amb la província, on la mitjana de nous contagis en el mateix període és de 40. Dels 10 departaments de la província d'Alacant, ens mantenim per sota dels 30 nous contagis en 7 dies, però Alacant, per exemple, presenta 113; Sant Joan 96, i Elda 64. 

Pel que fa a les morts, aquest dilluns 11 de maig no sumem cap a les comarques, i és el cinqué dia consecutiu amb aquesta bona xifra. Però, hui hem perdut una TCAE, membre del personal sanitari a l'Hospital Verge dels Lliris, i aquesta mort s'inclourà en l'actualització de demà. 

Per altra banda, la consellera de Sanitat Ana Barceló torna a dir que no té cap petició concreta d'informació per part dels familiars de la residència de majors DomusVi d'Alcoi, i, literalment, diu que "estarem encantats de facilitar a l'associació de familiars, perquè és necessari també que siguem molt transparents en la informació que cal traslladar".