El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

2 morts en l'autovia a l'altura de Tibi en un accident amb 3 cotxes implicats

Mapa de la DGT amb el lloc de l'accident

La Guàrdia Civil investiga si un dels cotxes circulava en sentit contrari, un d'ells a 150 kh/h. Les dos persones que han mort són dos homens que tenien entre 35 i 40 anys

Tragèdia en la carretera Alcoi-Alacant a l'altura de Tibi. Prop de les huit del matí d'aquest dissabte s'ha registrat un aparatós accident amb el resultat de 2 homesmorts. S'han vist implicats 3 cotxes. La Guàrdia Civil sospita que un dels vehicles podria estar pilots per un 'kamikaze'; és a dir, que circulava en sentit contrari. Dades confirmades per la Generalitat Valenciana.

El sinistre s'ha produït en la coneguda com 'baixada del Maigmó', justament davant del polígon industrial de Tibi que es veu des de la mateixa carretera A7. Segons la DGT, diferents persones han telefonat per confirmar un accident de gran magnitud i en arribar els agents al lloc, han tallat immediatament la via en sentit pujada a Alcoi.

Segons el Centre d'Emergències de la Generalitat, en l'accident hi ha implicats tres vehicles. Dos d'ells que haurien col·lidit frontalment amb el resultat de dos homes morts de 35 i 40 anys respectivament. Un tercer cotxe que no ha pogut evitar la resta, també ha encastat contra els altres dos resultant ferides lleus dos persones, una parella d'uns 60 anys als qeu han traslladat a l'Hospital general d'Alacant.

La carretera l'han tallada ràpidament i la Guàrdia Civil ha fet pegar mitja volta els cotxes que pujaven des d'Alacant.

La Guàrdia Civil investiga si un dels dos cotxes, que anava en direcció contraria,e ra un Kamikaze, perquè sembla que anava a més de 150 km/h.