El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

2 patrulles i vigilància nocturna per tindre una Fira de Sant Isidre segura a Castalla

L'alcalde de Castalla Antonio Bernabeu i el cap de la Policia local presenten el pla de Seguretat per a la Fira de Sant Isidre.

La Fira de Sant Isidre serà del 12 al 14 de maig. 

Guàrdia Civil, Policia Local i Ajuntament han coordinat un pla de seguretat on també s'inclouen aparcaments adaptats o punts d'informació on aconseguir polseres identificatives.

La Fira de Sant Isidre de Castalla està a punt d'obrir les portes amb una reorganització de l'espai i un protagonisme dels sectors que estaven en l'origen: la maquinària agrícola i l'automoció. Serà del 12 al 14 de maig, i per tindre controlada tota la seguretat, Ajuntament, Guàrdia Civil i Policia Local han coordinat el Pla de Seguretat.

Per exemple, s'han determinat les diferents vies d'evacuació per als grups d'emergències, molt important, ja que s'esperen milers de persones en esta edició de la fira. També hi haurà 2 patrulles de la Policia Local controlant tot l'espai de Fira, així com esdeveniments puntuals i actes. I des de l'organització s'aporta vigilància privada amb cinc persones que controlaran la zona en horari nocturn, de 22 hores a 10 hores.

S'han habilitat diferents zones d'aparcament, al Poliesportiu, al carrer Tinent General Vicent Ripoll, o en el solar enfront de l'Auditori. I s'ha habilitat tres zones d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda i a prop de la Fira. Està al carrer Cervantes, al final del carrer Azorín i a l'avinguda d'Ibi.

Als 3 principals punts d'accés a la Fira podrem trobar punts d'informació on consultar qualsevol dubte que tinguem, i on també podem demanar polseres identificatives per a xiquets i xiquetes, o persones amb problemes de memòria.