El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

20.000 euros per al tractament del càncer gràcies a ASEICA i a +Que Un Trail Alcoi

Verónica Rodilla / ASEICA

El finançament va destinat a la Dra. Verónica Rodilla Beneito, concretament al projecte del Josep Carreras Leukaemia Research Institute que porta per nom “Monitoring senescence upon chemotherapy (MonSen)”.

Impulsar la investigació del càncer a Espnya és l'objectiu d'aquesta ajuda que ha atorgat ASEICA i +Que Un Trail Alcoi, l'entitat organitzadora del Trail Solidari. El finançament va destinat a la Dra. Verónica Rodilla Beneito, concretament al projecte del Josep Carreras Leukaemia Research Institute que porta per nom “Monitoring senescence upon chemotherapy (MonSen)”.

Amb una dotació de 20.000 euros, l'ajuda té per objectiu impulsar una línia d'investigació en càncer dirigida per un Investigador independent en vies de consolidació dins d'una universitat, Institut Sanitari o Centre d'Investigació. ASEICA (l'Associació Espanyola d'Investigació contra en Càncer) i +Que un Trail continuen apostant per impulsar a joves talents científics del nostre país que contribueixen a desenvolupar noves vies d'investigació en càncer que puguen traslladar-se als pacients oncològics.

Aquesta ajuda econòmica tan important serà entregada en el 17é ASEICA International Congress que, a causa de la situació actual, es realitza de manera virtual durant els dies 4, 5 i 6 de novembre.