El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

20.000 euros per impulsar el turisme d'interior de 40 municipis

Reunió entre Turisme Alacant Interior i Diputació d'Alacant / Diputació

Un dels principals projectes que s'impulsarà serà el de ‘Touring Alacant Interior’, una iniciativa en la qual destaquen quatre grans rutes de mototurisme

Rutes de l'oli, a cavall o turisme en motocicleta. Aquestes són només algunes de les propostes que vol impulsar la Diputació d'Alacant amb 20.000 euros. Les ajudes arribaran a 40 municipis de l'interior alacantí. Carlos Mazón, president del govern província, així li ho ha transmés a Indira Amaya, presidenta de Turisme Alacant Interior.

Les nostres comarques tenen un gran atractiu turístic i la Diputació vol difondre el patrimoni paisatgístic i cultural, així com els allotjaments i l'hostaleria. El govern provincial i Turisme Alacant Interior volen continuar potenciant aquests actius amb 20.000 euros.

La trobada, celebrada en el Palau Provincial, també ha comptat amb la presència del director del Patronat Costa Blanca, José Mancebo, i del vicepresident de l'entitat turística, Luis Miguel Verdú.

L'acció, enfocada especialment a turistes de proximitat, autocaravanistes, moters i famílies que es desplacen en vehicles, potenciarà també la visita a cellers i zones vinícoles de l'interior, en col·laboració amb la Ruta del Vi d'Alacant.

Un dels principals projectes que s'impulsarà serà el de ‘Touring Alacant Interior’, una iniciativa en la qual destaquen quatre grans rutes de mototurisme, els itineraris de les quals transcorren per alguns dels paratges més bells de la província, inclosos diversos parcs naturals. A més, l'Associació Provincial de Turisme Alacant Interior compta amb altres accions promocionals com la ruta de l'oli, per a difondre aquest producte autòcton entre els visitants, així com rutes a cavall, que permeten conéixer l'entorn natural que envolta a les poblacions d'interior.