El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

20 empreses que ja treballen amb Indústria 4.0, presents al I Congrés d'Enginyers Professionals del Campus d'Alcoi

Presentació del Congrés / Campus d'Alcoi
Obert ja el termini d'inscripció per al congrés que se celebrarà el dimecres 7 de març

Dins la notícia podeu accedir a l'enllaç d'inscripció del congrés. El I Congrés d'Enginyers que, se celebrarà el dimecres 7 de març al Campus d'Alcoi de la UPV, pretén mostrar com empreses de la província d'Alacant estan ja treballant amb Indústria 4.0, reforçant conceptes com eficiència energètica, intel·ligència artificial, automatització, 'big data' o Smart Industry

Ja hi han empreses de molts sectors que treballen amb la Indústria 4.0. El I Congrés d'Enginyers que, se celebrarà el dimecres 7 de març al Campus d'Alcoi de la UPV, pretén mostrar com empreses de la província d'Alacant estan ja treballant amb Indústria 4.0, reforçant conceptes com eficiència energètica, intel·ligència artificial, automatització, 'big data' o Smart Industry. Tota la informació del congrés es pot trobar en la seua web. Pel que fa a la inscripció, els alumnes del campus poden acudir de forma gratuïta. L'aforament previst per part de l'organització és de 150 participants. El congrés està organitzat pel Col·legi Oficial de Graduats i Enginyers Tècnics Industrials d'Alacant (COGITI Alacant).

'Hacia un modelo energético sostenible' és el títol d'aquesta primera edició del congrés. La primera de les conferències serà impartida pel president del COGITI, José Antonio Galdón, amb el títol 'L'enginyeria del segle XXI: cap a l'enginyeria 4.0'. A continuació es parlarà d'Impressió 3D amb Fernando Blaya. A última hora del matí s'iniciarà la taula redona 'Estalvi energètic en els sectors productius: eines i oportunitats per enginyers'.

A banda de les conferències i taules redones també hi haurà activitats paral·leles. En la sala multiusos, les empreses mostraran als participants els seus catàlegs sobre les últimes novetats de cada empresa per confirmar que la Indústria 4.0 ja és una realitat.

En la presentació d'aquest congrés han estat David García, subdirector de Formació Permanent; Manolo Llorca, subdirector de Comunicació i Infraestructures; Armando Botella, vicesecretari COGITI Alacant; Alberto Martínez, Secretari Tècnic del COGITI Alacant; i Vicente Barrachina, president de la Delegació d'Alcoi del COGITIA.