El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

20 establiments d’Alcoi participen a ‘La Nit Oberta’ del divendres 1 de juliol

Arxiu Ajuntament

Hi haurà ambientació musical i espectacle de màgia

L’Associació de Comerciants del Centre d’Alcoi ‘Alcentre’ organitza una nova edició de ‘La Nit Oberta’. Els establiments que participen, més de 20, ampliaran el seu horari comercial, oferiran zones outlet, ofertes, sortejos, sopars a la fresca i molt més. Serà el divendres 1 de juliol.

A més hi haurà ambientació musical pels carrers, en concret al carrer Sant Llorenç, cantonada amb Sant Francesc i en la Plaça Pintor Gisbert (Parterre) en la zona de l'estàtua de l’Ocell, també actuarà pels carrers dels establiments participants el Mago Hugo a partir de les 21 hores. L'Ajuntament d'Alcoi col·labora en aquesta iniciativa al costat d'Alcoi Comercial, Unió Gremial, la Cambra de Comerç i la Conselleria d'Economia Sostenible.

Per dur a terme aquesta iniciativa l’Associació de Comerciants del Centre d’Alcoi ‘Alcentre’ ha sol·licitat el tall del trànsit als carrers Sant Llorenç i Sant Nicolau fins a la cantonada amb Sant Maure des de les 18 hores fins a la 1 de la matinada.

El president d'Alcentre, Alejandro Cerro, ha indicat que: “Des d'Alcentre volem especialment agrair la col·laboració dels més de 20 comerciants i hostalers que participaran en aquesta nova edició de la Nit Oberta, així com als organismes i entitats que la faran possible. Com totes les activitats que realitzarem esperem comptar amb la presència de tots els nostres veïns, així que us esperem en aquesta Nit Oberta de 2022”.


La regidora de Comerç, Vanessa Moltó, “vol agrair la implicació d'Alcentre que ha organitzat aquesta iniciativa. La implicació de les associacions comercials és fonamental per a la dinamització de l'economia. El nostre govern aposta pel comerç i pel centre de la ciutat, i una clara mostra d'això la tenim amb les ajudes que hem oferit per a l'obertura de comerç i el nombre de llicències d'obertura concedides en els últims anys”.