El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

S'inverteixen 200.000 € per a millorar la seguretat i senyalització de la Via Verda

Barreres de seguretat en el traçat de la Via Verda.

Barreres de seguretat, panells informatius, millora del paviment, i accions per a evitar despreniments. Millores que ja són visibles en la Via Verda i en què l'Ajuntament d'Alcoi ha invertit vora 200.000 €.

Pel que respecta a la seguretat hi ha dues actuacions. S'ha instal·lat una barrera de seguretat de fusta de 850 metres per a l'exterior al perímetre del vial en aquelles zones que presenten major risc. També s'ha actuat sobre el frontis del túnel Ombria del Manco, per a solucionar els problemes d'estabilitat i despreniment al seu exterior.

Pel que fa a la millora del traçat, dins de les obres corresponents a l'Eix per a ciclistes, s'ha rehabilitat el ferm de la Via Verda. També està prevista una millora de la senyalització a les vies ciclistes d'Alcoi. Uns panells que continguen informació bàsica del vial, les seues limitacions i normes d'ús necessàries per als usuaris.

"Treballem per a tindre en les millors condicions possibles els nostres paratges no només amb actuacions de manteniment, hem fet una sèrie d'inversions molt importants en la via verda d'Alcoi, complementant l'eix per a ciclistes i vianants", ha explicat el regidor d'Obres i Serveis Jordi Martínez.