El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

200 estudiants del Campus d’Alcoi han començat les seus pràctiques des de l’inici de curs

Pràctiques en Smurfit Kappa / Campus d'Alcoi de la UPV

El Servei Integrat d’Ocupació proposa una “declaració responsable Covid-19” per garantir que es respecten les mesures sanitàries actuals. 

Encara que la situació sanitària actual fa que les aules estiguen tancades, no ha parat la formació dels estudiants del campus. Les pràctiques en empresa continuen realitzant-se i 200 persones estan ja coneguen de prop el món empresarial del seu sector.

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, mitjançant diferents plataformes digitals, gestiona els documents entre universitat, alumne i empresa per evitar desplaçaments innecessaris. David Gutiérrez, responsable de les pràctiques insta a les empreses perquè “continuen en contacte amb la universitat”

La major part de les pràctiques estan duent-se a terme de forma presencial, però a causa de la pandèmia, tant els alumnes com les empreses han de signar una “declaració responsable Covid-19”. El Servei Integrat d’Ocupació (SIE) proposa aquest document en el qual “l'entitat on es realitze la pràctica garanteix el compliment de la normativa sanitària i protecció de riscos laborals que estiguen en vigor”

La multinacional Smurfit Kappa és una de les empreses que té conveni amb el Campus d’Alcoi i el seu director d’Enginyeria de Plana Ángel Martinez assenyala que “Per a nosaltres és una aportació de valor molt significatiu comptar amb estudiants en pràctiques. El nostre principal objectiu és col·laborar amb el desenvolupament professional d'aquestes persones i alhora, som conscients que aporten a les nostres organitzacions una visió diferent, innovadora i actual”. A més, destaca que aquesta experiència pot resultar vital per a la posterior integració en el món laboral.