El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'20mils' és la nova plataforma de la Mancomunitat que aposta pel turisme natural

La Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat presenta '20mils', una plataforma en format web i aplicació mòbil, amb l'objectiu  potenciar el turisme de natura.

La natura i els paisatges de l'Alcoià i el Comtat és una de les principals atraccions turístiques, per això, des de la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat volen que siga així, creant per tant '20mils', una plataforma en format web i aplicació mòbil, amb l'objectiu principal de donar més vida al turisme de natura.

Aquesta plataforma permet buscar rutes per a bicicletes de muntanya, cicloturisme per les ciutats i pobles del voltant, rutes familiars i inclús senderisme. A més a més disposara de la possibilitat de donar ajuda en cas que es vulga buscar allotjaments o llocs d'interès que estiguen a prop de la nostra ubicació.

La presentació ha comptat amb diferents punts interessants, i un d'ells és el procés de creació del logo, el qual busca donar eixa perspectiva d'altura a la muntanya, sobretot en allò que es refereix als desnivells i pujades, per això la inclinació de les lletres i la seua aparença a les muntanyes.

Tot açò no haguera sigut possible sense la col·laboració en la part de disseny per part de Vicent Ramo, o la creació de la mateixa pàgina web per part de Sollutia.

També s’ha projectat el vídeo promocional de '20mils', sota el lema ‘Connecta amb la natura’, que convida a desconnectar del nostre ritme de vida per a connectar amb la natura i el que és essencial. A més, s’ha presentat una experiència de cicloturisme en realitat virtual amb la qual es poden recórrer les tres vies verdes que es poden trobar a la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat.