El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

215 alumnes comencen el curs de la Universitat Sènior del Campus d'Alcoi de la UPV

Assistents a la xarrada inaugural

Amb la conferència de Nàcher, anomenada 'Un viatge pel nostre patrimoni’, els assistents han pogut emprendre un recorregut per la cultura alcoiana, a través del patrimoni alcoià tant de béns immobles, mobles o immaterials.

El curs 2019/20 ha començat a la Universitat Sènior del Campus d'Alcoi de la UPV amb un total de 215 alumnes inscrits. Carmina Nácher ha sigut l'encarregada d'impartir la conferència inaugural.

Amb la conferència de Nàcher, anomenada 'Un viatge pel nostre patrimoni’, els assistents han pogut emprendre un recorregut per la cultura alcoiana, a través del patrimoni alcoià tant de béns immobles, mobles o immaterials. A l'acabament de la xarrada, l'acte d'obertura, ha finalitzat amb la interpretació de Gaudeamus Igitur interpretat pel Cor del Campus, dirigit per Jordi Sempere Azorín.

La cita ha estat presidida per Juan Ignacio Torregrosa, director del Campus d'Alcoi de la UPV; per Carolina Ortiz Pineda, regidor de Persones Majors i Festes de l'Ajuntament d'Alcoi; per Camilo Albero, President de l'Associació Sènior a Alcoi; i per Rosa Vercher, subdirectora de Cultura i Coordinadora de la Universitat Sènior.

L'oferta per al curs 2019 / 2020

Els 215 alumnes matriculats en la Universitat Sènior del Campus d'Alcoi tindran la possibilitat de triar entre la doble oferta, dos cursos globals que es desenvoluparan en 240 hores.

Els 19 professors d'aquest curs impartiran conferències sobre ‘La Revolució del Petroli d’Alcoi en 1873’, ‘l'estrès en les nostres vides’, 5 pensaments que van revolucionar el món de la física, introducció a l'enginyeria genètica o el cinema d’Alfred Hitchcock.

Els encarregats de presidir la jornada inaugural