El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Muro tria entre 22 propostes què vol fer en els diners de tots

Centre de Muro, imatge via Google Maps

És necessari tindré una edat major de 16 anys i també estar empadronat en Muro per a poder votar.

El vot es pot realitzar al registre de l'Ajuntament des de les 09:00 fins les 14:00, o des de la pàgina web. Fins al 21 de setembre.

Els murers poden triar enguany entre propostes del més variat, on la millora d'infraestructures, el manteniment de serveis o inclús l'addició d'alguns elements són les més sol·licitades. Crida l'atenció un projecte per a millorar el nucli històric de Muro, la construcció d'una pista de skate, o també la compra de material per a fer un recull audiovisual de la història del poble amb entrevistes a les persones més majors.

Són tan sols algunes de les 22 propostes que han passat a la fase de votació popular, on tots els ciutadans que siguen majors de 16 anys, i estiguen empadronats en Muro, tenen la possibilitat de votar les idees que consideren millors.

El regidor de pressupostos participatius, Eli Pérez, presenta a la Casa del Ferro les propostes que passen a votació/Aj.

Les propostes ja s'han presentat en un acte públic a la Casa de Ferro, on el regidor de participació ciutadana, Eli Pérez, ha remarcat que "en total s'han presentat 50 propostes, 14 als punts de votació físics i 36 per via telemàtica. Del total de les propostes presentades passen a la fase de votació 22, algunes s'han unificat i s'han acceptat parcialment". 

Ara és el moment de triar quines de les propostes d'aquesta tercera edició dels Pressupostos Participatius de Muro es faran una realitat. Enguany es destinaran un total de 70.000 euros per a totes les propostes que passen l'última fase. Per a tots els interessats, es pot votar al registre de l'Ajuntament des de les 09:00 fins a les 14:00 o també a la mateixa pàgina web, i s'hauran de votar 3 propostes diferents. Teniu de temps fins al 21 de setembre, aprofiteu.