El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

2,4 milions d’euros en comerços locals gràcies als ajuntaments i Caixa Ontinyent

S'han emés 64.000 bons des del passat mes de maig.

La Caixa Ontinyent ha emés 64.000 bons a través de la seua aplicació per fomentar la compra en el comerç local de les poblacions adherides al projecte. Els ajuntaments d’Ontinyent, Xàtiva, Albaida, l’Olleria i Aielo de Malferit han sigut els primers a participar i gestionar aquests bons.

Quan l’activitat econòmica es va reiniciar després del confinament al mes de maig, Caixa Ontinyent va apostar per traure una aplicació que permet als seus usuaris pagar, per exemple, un bo de 20€ i poder canviar-lo en una botiga local per 40€. Des de l’inici d’aquesta proposta s’han fet operacions en comerços per 2.4 milions d’euros. 

Caixa Ontinyent presenta aquesta aplicació com un win-win. Els clients que utilitzen l’app es veuen beneficiats perquè reben el doble de la seua inversió en gastar els diners al seu municipi i els comerços que pitjor estan passant-ho en aquesta crisi sanitària incrementen les seues vendes. 

Aquesta proposta és gestionada pels ajuntaments que s’han apuntat a fomentar el comerç local a través de l'app de Caixa Ontinyent. Hui en dia aquesta aplicació es pot fer servir a Ontinyent, Xàtiva, Albaida, l’Olleria i Aielo de Malferit, encara que l’entitat bancaria anuncia que pròximament seran més els municipis que se sumen al projecte.