El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

25.000 persones ja han gaudit de les piscines municipals d'Alcoi en juliol

Piscina municipal José Trenzano.

En relació al nombre d'usuaris, recorda el regidor d'Esports, Miguel Juan Reig, que "l'objectiu de l'Ajuntament és garantir l'accés a les piscines públiques de propietat municipal al llarg de l'estiu, que les persones usuàries tinguen les màximes comoditats i unes instal·lacions com toca".

Les tres piscines municipals d'Alcoi han acollit durant el mes de juliol a vora 25.300 persones. La piscina municipal José Trenzano, amb 10.800 usuaris, és la que més afluència ha tingut; seguida per la del Poliesportiu de Caramanxel Juan Agudo Garat, amb poc més de 8.600 persones; i la del Poliesportiu de Batoi, amb uns 5.800 usuaris.

En relació al nombre d'usuaris, recorda el regidor d'Esports, Miguel Juan Reig, que "l'objectiu de l'Ajuntament és garantir l'accés a les piscines públiques de propietat municipal al llarg de l'estiu, que les persones usuàries tinguen les màximes comoditats i unes instal·lacions com toca". És per això que entre els seus plans no es troba incrementar la xifra d'assistents, ja que això "depén en gran part de la climatologia i no de la inversió que es faça".

Per a guanyar-se el favor dels usuaris, l'Ajuntament organitza diverses activitats a les piscines, com les que s'han dut endavant aquest dijous per al públic més jove en la piscina José Trenzano Alós. Els menors de 16 anys han tingut entrada gratuïta en quatre ocasions, sent hui la darrera (en l'horari de les activitats) i han gaudit d'activitats infantils amb inflables en la piscina.