El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

26 reconeguts bloguers i ‘influencers’ coneixen les nostres comarques gràcies a Turisme Alacant Interior

Imatge facilitada per Turisme Alacant Interior

Han conegut el procés d'elaboració del vi en el Celler Gurgú, realitzar una ruta sobre el modernisme alcoià, prendre contacte amb l'elaboració d'oli com a recurs turístic en l'Almàssera de Millena, realitzar la ruta dels Molins de Banyeres o degustar cerveses d'elaboració artesana en Cervesses Lluna.

Datils & Tours, Los viajes de Héctor, La Suerte de Viajar, Lugares con Historia, This is travel, A mamá le gusta viajar o Nosaltres 4 viatgem són alguns dels blogs i webs que han participat al ‘blog trip’ organitzat per Turisme Alacant Interior.

Durant la seua estada han tingut l'oportunitat de recórrer diferents espais urbans i paratges naturals de l'interior, conéixer el procés d'elaboració del vi en el Celler Gurgú, realitzar una ruta sobre el modernisme alcoià, prendre contacte amb l'elaboració d'oli com a recurs turístic en l'Almàssera de Millena, realitzar la ruta dels Molins de Banyeres o degustar cerveses d'elaboració artesana en Cervesses Lluna.


L’activitat ha estat organitzada per Turisme Alacant Interior amb el suport del Patronat Provincial de Turisme Costa Blanca. L’objectiu ha sigut promocionar les nostres comarques a través dels prescriptors de marca, arribant així als seus seguidors.


La presidenta de Turisme Alacant Interior, Indira Amaya, sosté que “és molt important que la difusió de les excel·lències turístiques de la nostra zona arriben al públic general i especialitzat a través de mediadors que generen confiança sobre el que es mostra”. Amaya també indica que “en les seues publicacions en xarxes socials han destacat els valors que considerem importants en aquesta associació, que es tracta d'un destí segur, amb oferta diversa que combina l'urbà i el rural”.