El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

260 persones participen en el primer Duatló Escolar d'Alcoi

Moment de l'eixida, al barri de Batoi.

La capital de l'Alcoià ha acollit el seu primer duatló escolar amb la participació d'uns 260 esportistes, 50 d'ells locals. L'Escola d'Esports de Resistència 226ERS Endurance School s'ha encarregat de l'organització de l'esdeveniment, conjuntament amb el Centre d'Esports i la Federació Valenciana de Triatló.

La prova celebrada aquest dissabte 16 de març ha estat oberta tant a triatletes federats com locals, tots ells amb edats compreses en la franja escolar de 2002 a 2012. Sumats als 260 participants, l'organització ha disposat de 60 persones que s'han encarregat del compliment d'horaris, atenció, avituallament, assistència i altres tasques. Tots ells combinant la seua tasca amb el suport de la Creu Roja, la Policia Local i Protecció Civil.

El bon temps ha acompanyat la jornada, la qual cosa ha permés l'assistència de nombroses famílies. El director de l'escola de Resistència 226ERS i de l'esdeveniment, Javier Villar, assegura que "veure gaudir als nens/as, i als pares encantats amb la prova, és el meu major recompensa. Ells fan que cada esforç valga la pena".