El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

280.000 persones fan ús de les biblioteques municipals en 2019

Biblioteca Central d'Alcoi.

La xarxa de biblioteques municipals d'Alcoi ha tingut 280.000 usuaris al llarg del 2019. Per centres, la Biblioteca Central acumula el nombre més gran d'usuaris, 176.451; seguida per la biblioteca de l'Uixola 65.777; i la de la Zona Nord, 40.610.

Des de l'Ajuntament destaquen l'aposta per seguir ampliant l'ús del Centre Cultural com a centre integral dedicat a la lectura. A la biblioteca Infantil de Tirisiti, cada vegada amb més activitats de dinamització lectora, on per exemple, aquest estiu, es van realitzar activitats matinals de manera continuada, també se suma, la nova sala de lectura Joan Valls.

El regidor de cultura, Raül Llopis, explica el següent: "Les nostres biblioteques segueixen en bona forma. Tenim un alt nombre d'usuaris que fan ús dels seus serveis i seguim ampliant activitats, sobretot, en el cas de la dinamització lectora. També cal destacar que en el Centre Cultural Mario Silvestre estem vertebrant un projecte al voltant de l'edifici i la lectura, fet que ha sigut possible en traslladar les oficines de cultura a l'IVAM CADA ALCOI".