El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

2n de Batxillerat de la Salle es gradua en línia

Un emotiu i diferent acte, en el que han sigut els pares de cada alumne els que col·locaven als seus fills la beca i la insígnia de graduats. Però acompanyats de tots per videoconferència des de la casa de cada graduat. 

Enguany la graduació de 2n de Batxillerat en el col·legi La Salle ha sigut "especialment emocionant", amb una cerimònia en línia i des de cadascuna de les cases dels estudiants. "Va ser una sensació estranya, diferent, cadascú connectat des de sa casa, però al mateix temps tots en la de tots".

Durant l'acte va intervindre el director del centre Marc Segura, i Bea com a membre de l'AMPA. També va participar Joana María Cunill, directora de la xarxa de Centres La Salle València-Palma. Els estudiants Alba, María i Diego van explicar el disseny de l'orla que han fet, i finalment va arribar el moment de posar les insígnies, on es va demanar a les famílies "un poc de la 'màgia' paternal". S'havia facilitat a cada pare la beca i la insígnia perquè la lliurara al seu fill en el moment indicat. 

Els estudiants responsables de l'orla

Des de la Salle donen l'enhorabona als graduats i els desitgen el millor en la vida a patir d'ara. "Grans somnis vos esperen, noves experiències, altres companys, altres professions.... però recordeu que aquesta serà sempre la vostra família, la vostra CASA".