El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

3 accidents i l'atropellament d'un porc senglar en tan sols un dia a Alcoi

En un dels accidents cal lamentar ferits. En el quart també, el porc senglar atropellat. A més a més, en el 20 de novembre la policia ha atés una dona a qui, presumptament, li han furtat la bossa de mà a la plaça d'Espanya; i ha identificat tres menors en la Zona Alta que estaven a soles en una casa sense supervisió d'un adult.

El passat 20 de novembre va ser un dia mogut a la ciutat. El part de la policia local reflecteix 3 accidents de trànsit, un d'ells amb ferits. També hi ha un quart accident amb l'atropellament d'un porc senglar a la partida de Pagos. 

El primer accident va ser abans de les 10 del matí al carrer Ausiàs March, i el segon, passades les 13 hores a Entença. En aquests dos casos, els danys tan sols han sigut materials. Ja de vesprada, abans de les 19 hores, es registra l'atropellament del porc senglar a la partida de Pagos, i la policia local col·labora amb la Guàrdia Civil. Poc després, a les 20 hores, tenia lloc l'últim accident entre una moto i un cotxe a l'avinguda de la Hispanitat, i en aquesta ocasió sí que cal lamentar ferits. 

El part de la policia local del passat dia 20 no és massa llarg, però sí que és intens, ja que a més dels 4 accidents, també contempla el possible robatori d'una bossa de mà a una dona a la plaça d'Espanya. Per últim, també s'han identificat tres menors sense supervisió. Els agents han localitzat el primer menor dins d'un vehicle en el carrer Camí, i en la vivenda d'aquest, altres dos menors que tampoc tenien companyia d'un adult. La policia ha localitzat a un familiar perquè se'n faça càrrec.

 

La policia també ha identificat tres menors en una vivenda sense la supervisió d'un adult