El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

3 detinguts a Alcoi per furtar material electrònic d'una tenda per valor de 30.000 euros

Se'n van endur una càmera de vídeo i altra de fotos, un ordinador portàtil i un telèfon dels cars. Però els agents els van vore pel carrer amb tot el material furtat i va descobrir tot el que havia passat. Estan acusats de robatori amb força. Afortunadament, el propietari ha pogut recuperar els objectes.

La policia nacional ha detingut a Alcoi tres persones per furtar en un comerç de fotografia. Se'n van endur una càmera de fotos, altra de vídeo, un ordinador portàtil, un mòbil d'alta gamma i divers material fotogràfic i electrònic, tot valorat en 30.000 euros.

Tot ha ocorregut aquest dilluns 30 d'octubre. Els agents van vore els ara detinguts en el carrer, amb tot el material furtat. Com la situació pareixia sospitosa, els van demanar que es pararen per a identificar-se, però van intentar fugir i amagar tot el material furtat. Els agents han detingut aquestes tres persones, que segons la policia nacional, compten amb nombrosos antecedents per fets similars. Han passat a disposició del jutjat, acusats d'un delicte de robatori amb força.

Com que els van sorprendre amb el material furtat, el legítim propietari ho ha pogut recuperar.

 

Els agents han sorprès als tres detinguts amb el material furtat