El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

3 moments de Felicitat

1r Premi: Silvia Sanchis Vilaplana. 150 euros

2n Premi: María Merlos Aís. 125 euros

3r Premi: Nuria Llopis Gómez. 100 euros
 

La Fundació Mutua Levante i el CIP FP Batoi presenten les tres imatges guanyadores del concurs "La Felicitat". L'exposició s'ajorna al setembre per la situació actual. 

3 joves estudiants són les guanyadores de l'última edició del concurs fotogràfic que organitzen el CIP FP Batoi i la Fundació Mutua Levante per a totes les escoles associades a la UNESCO. El tema enguany és la 'La Felicitat', i les tres instantànies guanyadores, de Silvia Sanchís, Maía Merlos i Nuria Llopis, recullen tres moments que generen alegria. 
Cal tindre en compte que el termini per a presentar imatges al concurs va acabar just abans de començar l'Estat d'Alarma, així que les imatges presenten moments de felicitat prepandèmia, que podem debatre si han canviat en aquest temps.

Reunió del jurat amb totes les mesures de distanciament. Són Pedro Ruiz de la Rosa i Josep Barber de l'Agrupació Fotogràfica Alcoiana, i José María Guarinos per part del CIP FP Batoi.

La reunió del jurat estava prevista per a abril, i l'exposició per a maig, però la situació ha fet que el jurat no s'haja pogut vore fins aquest 2 de juny. Ara ens presenten les tres imatges guanyadores, i podrem gaudir de totes en l'exposició, que s'ajorna al 7 de setembre. La inauguració serà virtual per tal d'adaptar-se als temps actuals i garantir la seguretat de tothom. 


Aquestes són les tres imatges guanyadores:

1r Premi: Silvia Sanchis Vilaplana.

 

2n Premi: María Merlos Aís.

 

3r Premi: Nuria Llopis Gómez.

 

Segueix la informació del CIPFP Batoi en xarxes socials, tant a Facebook, com Twitter o Instagram.