El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

3 x 60: Com revitalitzem el centre?

Tots els partits parlen de tornar-li la vida al centre, però el més important és com fem això. Dediquem la segona entrega del 3 x 60 a que cada partit ens explique, en menys de 60 segons, quines són les seues propostes concretes per a revitalitzar el centre. 

ARAMULTIMÈDIA t'ofereix la segona entrega de 3 x 60: 3 preguntes per als candidats a l'alcaldia d'Alcoi, per a les quals tenen 60 segons per a respondre. Així, en menys de 8 minuts pots conéixer les principals idees d'aquells que aspiren a l'alcaldia d'Alcoi. En aquest cas hem parlat del centre d'Alcoi i dels projectes que l'afecten. 

L'ordre d'intervenció és diferent en cada vídeo, i l'hem sortejat en una aplicació en línia, amb el següent resultat:


Els participants són Rosa García de Ciutadans, David Abad de VOX, Naiara Davó per Podem, Quique Ruiz pel Partit Popular, Toni Francés pel PSPV-PSOE, Sandra Obiol per Guanyar Alcoi, María Calero per 3a Edat en Acció, i per últim, Màrius Ivorra de Compromís.

És el segon vídeo d'una sèrie de 3 que oferirem al llarg de la setmana. Si et vas perdre el primer, on parlaven d'economia i ocupació, ací te'l recordem: