El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

3 x 60: Últim reclam al vot

En l'última entrega del 3x60 hem oferit als alcaldables el tradicional minut d'or: 60 segons per a concretar per què el seu partit s'ha d'endur el vot aquest diumenge. 

I ja està ací. Des que s'iniciara el mes electoral fins ara han passat moltes coses. Però ja hem arribat a l'últim dia de campanya municipal abans d'anar a les urnes aquest 26 de maig. I per aquest últim dia t'oferim també la tercera i última entrega del 3 x 60: 3 preguntes per als candidats a l'alcaldia d'Alcoi, per a les quals tenen 60 segons per a respondre. En la primera entrega parlarem d'economia, en la segona del centre d'Alcoi, i aquesta última la dediquem a la tradicional crida al vot.

L'ordre d'intervenció ha sigut diferent en cada vídeo, i l'hem sortejat en una aplicació en línia, amb el següent resultat:Els participants són Màrius Ivorra de Compromís, David Abad per VOX, Sandra Obiol per Guanyar Alcoi, 
Quique Ruiz pel Partit Popular, Naiara Davó per Podem, Rosa García per Ciutadans, Toni Francés pel PSPV-PSOE, i per últim, María Calero per 3a Edat en Acció.