El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

30 alumnes suecs visiten Alcoi gràcies a l'intercanvi amb l’IES Cotes Baixes

Els alumnes estaran en la ciutat fins a l'1 d’abril, i aquest intercanvi està dins d’un programa de promoció de l’anglés per a millorar les habilitats lingüístiques.

En desembre del 2018, 30 alumnes de primer de batxiller de l’IES Cotes Baixes van viatjar a Suècia amb l’objectiu de millorar i posar en pràctica l’anglés. Ara, ha sigut el moment que 30 alumnes de la ciutat sueca de Boras, realitzen la seua part d’aquest intercanvi.

Els alumnes suecs estaran a Alcoi fins a l'1 d’abril i assistiran a classe en el centre, i, com ja ho van fer els alumnes alcoians, s’allotjaran a les seues cases.

Aquest any es compleix la setena edició d’aquest programa d’intercanvi i com cada any, l’institut alcoià ha preparat diferents activitats per a ensenyar als visitants del nord d’Europa la cultura de la nostra terra, com per exemple, una visita al Museu de la Festa, pujaran a la Font Roja, o una xarrada per a conéixer sobre l’Hospital Suec-Noruec d’Alcoi, impartida pel D.Àngel Beneito. A més, també visitaran València.