El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

30 dies per a optar a la gestió del Quiosc de la Glorieta

La reconversió de la pardalera en un bar és una de les apostes del govern per donar vida al parc de la Glorieta d'Alcoi

Ja s'han publicat les basses per a poder presentar-se i optar a gestionar el quiosc de la Glorieta, l'antiga pardalera. Es tracta d'una concessió demanial, és a dir, la propietat és pública però s'atorga a una persona física i jurídica el dret a fer un ús privatiu, en aquest cas a gestionar el quiosc com una cafeteria. Hi ha 30 dies per a presentar propostes, així que en setembre ja es podria posar en marxa el nou servei de bar al parc. 

Les bases, que es poden consultar ací mateix, estableixen un valor estimat del contracte de 9.072 euros, i un cànon mínim anual de 2.268 euros. El contracte serà de dos anys prorrogables a altres dos anualitats, sempre amb l'acord de l'òrgan de contractació i sense que la durada puga excedir de 4 anys. El Quiosc inclou els 21 metres quadrats construïts, i una terrassa al voltant d'altres 29 metres quadrats.

Pel que fa a la valoració, el cànon que oferisca l'empresa pot arribar als 80 punts, sempre tenint en compte qui fa la proposta més elevada. És a dir, la més alta rebrà els 80 punts i la resta es calcularan per regla de tres. Per altra banda està la memòria d'explotació, que pot arribar a un màxim de 20 punts. Ací es valorarà, per exemple, el mobiliari – concretament el joc de taules i cadires que proposen els sol·licitants – o l'equipament necessari per a l'explotació del bar.

Des del consistori expliquen que els licitadors hauran d'aportar també tota la documentació general i una Memòria on s'especifique l'organització prevista, amb dades com per exemple, tots els elements materials i personals que es necessiten o els productes que tindran a la venda i els seus preus. Les basses també requereixen que el licitador tinga experiència en aquest tipus de concessions. Tots aquests detalls s'han de consultar en l'anunci de la licitació, publicada al Butlletí Oficial de la Província.

Així les coses, la regidora de contractació Lorena Zamorano, diu que "en un mes tindrem les ja persones que s'han presentat i podrem avançar per poder atorgar l'explotació d'aquest quiosc que donarà vida a aquest parc i serà un reclam més al centre de la ciutat, ubicat al costat del parc del Tirisiti en un entorn immillorable perquè puga gaudir tota la família".