El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

30 milions d'euros invertits en El Comtat en 4 anys

El president de la Diputació amb l'alcalde d'Alcosser de Planes /DA

César Sánchez, president de la institució alacantina: "La Diputació d'Alacant és el pla més eficaç contra el despoblament rural"

El President de la Diputació d'Alacant, César Sánchez, assegura que la institució provincial ha invertit en l'actual legislatura un total de 30 milions d'euros en infraestructures de diferents municipis. Tot per donar "resposta a les seues demandes amb plans d'inversió que milloren les seues infraestructures i, per tant, la qualitat de vida dels ciutadans". Són declaracions que ha fet Sánchez hui en una visita a algunes d'aquestes intervencions en tres municipis d'El Comtat. 

César Sánchez amb l'alcalde de Beniarrés /DA

En Beniarrés, amb l'alcalde Francisco Sellés, ha visitat entre altres obres, les d'adequació de la biblioteca municipal i l'ampliació del gimnàs, incloses en el Pla d'Obres Provincial amb un pressupost de 230.000 euros

 

Visita a les obres de condicionament del paviment a Alcosser /DA

César Sánchez també ha estat hui a Alcosser de Planes, amb l'alcalde Arturo Abad, on ha vist les obres de millora del paviment i dotació d'enllumenat als accessos al poble.

 

Visita al castell de Planes

I per últim ha visitat Planes, on acompanyat de l'alcalde Javier Sendra ha comprovat les obres de condicionament del camí que uneix Planes amb Almudaina, actuació que compta amb 218.000 euros sufragats per la diputació. El president provincial també ha visitat el Castell de Planes, on s'ha invertit 540.000 euros en obres de conservació.