El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

300 demandants de feina i 50 ofertes laborals se citen en un fòrum a Ibi

L'esdeveniment ha tingut lloc aquest 10 de desembre al Centre Cultural Salvador Miró d'Ibi.

L'esdeveniment s'emmarca dins de la iniciativa #ConectaLabora, amb la qual Labora està portant fòrums d'ocupació a municipis de tot el territori valencià per a acostar els serveis públics d'ocupació a tota la ciutadania.

El Servei Valencià d'Ocupació i Formació -Labora- ha organitzat a Ibi un fòrum per a la recerca de treball, on han participat 300 demandants de feina i 16 empreses. Els assistents han pogut optar a una cinquantena d'ofertes de treball, i també han pogut participar en tallers pràctics per a la cerca d'ocupació.

L'esdeveniment ha tingut lloc aquest 10 de desembre al Centre Cultural Salvador Miró d'Ibi, inaugurat pel conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent. El fòrum ha comptat amb tallers, conferències, xarrades informatives, una zona d'estands, una altra per a realitzar entrevistes de treball i un espai de 'networking'. En la zona d'estands hi ha hagut personal tècnic per a atendre els participants i respondre les seues consultes sobre la cerca de treball (revisar els seus currículums, informar-los d'on poden trobar ofertes d'ocupació, etc.).

L'espai per a la celebració d'entrevistes ha permés que els assistents pogueren presentar les seues candidatures a diverses empreses en el mateix dia. Així mateix, en l'espai de 'networking' s'ha facilitat la construcció d'una xarxa de contactes que els ajude a generar oportunitats laborals.

Entre les sessions formatives destaca la de com fer un videocurrículum, impartida per personal especialitzat en un set d'enregistrament. També s'han organitzat 'masterclass' i 'workshops' sobre competències específiques, emprenedoria i marca personal.